Yurt Dışına Çıkışlarda Gideceği Ülke Tarafından PCR Testi İstenen Kişilere Yapılacak Test Uygulamaları
16 Haziran 2021

• Yurtdışına çıkacak kişiler için ilimizde tüm kamu ve özel hastaneler ile entegre merkez ve entegre hastaneler tarafından PCR numuneleri alınmaktadır.
  • Görevli olarak yurt dışına çıkacak olan kamu görevlilerinden ücret alınmayacak olup, bu görevliler görev belgelerini ibraz etmelidir

PCR TESTİ İÇİN İSTENEN BELGELER VE BİGİLENDİRME

• 1 Adet vaka bildirim formu (hastane tarafından verilecek)
  • 1 Adet pasaport fotokopisi
  • 1 adet uçak bileti  fotokopisi veya dönüş tarihini ve gidilecek ülkeyi gösteren evrak
  • Ulaşılabilir durumda olan 2 adet aktif telefon numarası (kendisi ve/veya yakını mümkün ise cep telefonu)
  • 1 adet dekont (Test ücretinin ödendiğine dair)
  • Test bedeli 170 TL.dir.
  • Tahsilatlar hastanemiz veznesinden kredi kartı, nakit veya hastanemiz hesabına EFT yolu ile yapılabilmektedir.
  • EFT yapacak olanlar dekont üzerine testin yapılacağı kişinin adı soyadı ile birlikte pcr test ücreti olduğunu belirtir açıklama yazmalıdır.
  • Hesap Numaramız Halk Bankası Denizli Şubesi TR49 00 012 00 9352 0000 6000 213 (Denizli Servergazi Devlet Hastanesi)
  • Denizli ilinde ikamet edilen açık adresin bildirmesi zorunludur
  • Ülke dışına çıkış tarihinden en az 48 saat önce başvuru yapılması önem arz etmektedir.
  • Sürüntü  09:30-16:00 Saatleri arasında alınmaktadır.
  • Yapılacak işlemler için yarım saat önce hastanede olunması gerekmektedir.
  • Sonuçlar e-devlet/ e-nabız üzerinden görünmektedir.