İl Sağlık Müdürümüz, Yenilenen Acil Servisimizde İncelemelerde Bulundu
05 Kasım 2018

Denizli İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk hastanemizi ziyaret ederek tadilat ve yenileme çalışmalarında sona gelinen, önümüzdeki günlerde de taşınması planlanan Acil Servis’ i inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk, hastanemizi ziyaret etti. Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Op. Dr. İbrahim Emreoğlu ve Başhekim Op. Dr. Alpaslan Alsoy’ un da hazır bulunduğu ziyarette; yenilenen ve son çalışmaların yapıldığı Acil Servis Kliniği incelenerek planlamalar üzerine görüşüldü.

Acil Servisin, hastanelerin gece gündüz en yoğun hizmetin verildiği yer olduğunu, Denizli’ nin ikinci büyük kamu hastanesi olan Servergazi Devlet Hastanesi’ ne de daha modern ve hizmet kalitesinin yüksek olduğu bir Acil Servis’ in yakıştığını belirten Öztürk, yakın zamanda vatandaşların buna kavuşacağının müjdesini verdi.

• acl_1.jpg
  • acl_2.jpg