Nasıl Muayene Olabilirimi? Normal poliklinik muayenesi için hastanemizden randevu alınması gerekmektedir. Randevular telefon, internet üzerinden ve hastane içindeki randevu veznelerinden alınabilmektedir.
30 Mart 2022

Poliklinik hizmetlerimiz;

·  Ana bina poliklinikler

·  Kıbrıs Şehitleri Semt Polikliniği

İlk kayıt işlemleri muayene olunacak polikliniklerden saat 08.40' a kadar yapılmaktadır.

·  Saat 08:40’ dan  itibaren poliklinik hizmetleri başlar, 16:00’ da biter.

·  Gündüz 12.00 - 13.00 arası yemek saati olduğu için poliklinik hizmeti yoktur.

·  Acil Servis hizmetleri 24 saat aralıksız devam eder.

·  Poliklinik Laboratuvar hizmetlerimiz saat 08.00’de başlar. Ana Bina Polikliniklerinde saat 16:00’da , Kıbrıs Şehitleri Semt Polikliniğinde saat 15:40’da sona erer.

HASTANEMİZE GELİRKEN YANINIZDA BULUNDURMANIZ GEREKENLER:

TC kimlik numarasının yazılı olduğu kimlik kartı, işe yeni başlayanlar ya da iş kazası geçirenler için vizite kâğıdını mutlaka yanınızda bulundurun.

Başka bir sağlık kurumunda muayene olup da sadece hastanemizde tetkik yaptırmak isteyenler sözleşmeli hastane tetkik sevk formu getirmelidir.

KAYIT İŞLEMLERİ

·  Muayene ya da ileri tetkik yaptırmak için ilk kayıt birimine başvurun.

·  İlk kayıtta kayıt işleminiz yapıldıktan ve kayıt bilgilerinizin doğruluğu kontrol edildikten sonra bağlı bulunduğunuz kurumun bilgi işlem merkezine internet aracılığı ile bağlanılarak provizyon sorgulaması yapılmaktadır. Burada gelecek cevaba göre işleminiz yürütülecektir.

·  Muayene isteğiniz kabul edilirse, muayene olmak istediğiniz polikliniği söyleyerek kaydınızı yaptırabilirsiniz.

·  Kayıt işleminiz bittikten sonra size üzerinde; adınız soyadınız, gideceğiniz polikliniğin ve poliklinikte kaçıncı sırada ve muhtemel muayene saatini gösteren küçük bir yazılı kâğıt (barkod) verilecektir.

·  Bu kağıdı aldıktan sonra poliklinik önünde bekleyiniz. Poliklinik kapısındaki çağrı ekranında  numaranız göründüğünde polikliniğe girebilirsiniz.

·  Sosyal güvenceniz yoksa poliklinik ücretini ödemek için önce vezneye daha sonra polikliniğe gidiniz. Muayene işlemiz bittikten sonra sizden tetkik istenmişse ya da konsültasyon için başka bir polikliniğe gönderilecekseniz yine önce vezneye giderek ücretini yatırdıktan sonra ilgili yerde işleminizi yaptırabilirsiniz.

·  65 yaş üzeri veya engelli iseniz sizin için özel olarak ayrılan kayıt birimlerinden yararlanabilirsiniz.

DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN KONULAR

·  Lütfen hastane kurallarına uyalım.

·  Sorunlarınızı tartışarak değil medeni yollarla çözebilirsiniz.

·  Sorunlarınızın çözümü için Hasta İletişim Birimi'ne başvurun.

·  Hasta hastaneye gelmeden ilaç için reçete yazılmaz.

·  Hasta isteği doğrultusunda ilaç, rapor yazılmaz ve tetkik yaptırılmaz.

Servergazi Devlet Hastanesi Sağlıklı Günler Diler..